top of page

Praktische informatie

geboortereportage

202011_camera_vrijstaand_excl.wit.png

Voor de bevalling

Is jullie keuze gevallen op mij, dan plannen wij eerst een kennismakingsgesprek. Omdat de geboorte zo'n intiem en bijzonder moment is, vind ik het belangrijk dat jullie mij vertrouwen en dat jullie een goed gevoel hebben bij mij als persoon en als fotograaf.

Het kindje kiest meestal zelf wanneer hij of zij geboren wil worden, daarom sta ik vanaf week 38 24/7 klaar voor jullie. Dit houdt ook in dat ik een beperkte hoeveelheid geboortes per jaar kan vastleggen.

   Tijdens de bevalling

202011_camera_vrijstaand_excl.wit.png

Heel fijn als jullie van tevoren weten waar jullie willen bevallen: thuis of in het ziekenhuis. Het kan ook gebeuren dat de bevalling thuis begint, maar door bepaalde omstandigheden jullie gedwongen zijn om te gaan naar het ziekenhuis. In dit geval kan ik jullie gewoon volgen naar het ziekenhuis.

202011_camera_vrijstaand_excl.wit.png

 Na de bevalling

Na de bevalling wacht ik even tot (eventueel) oma's-opa's-broertjes-en-zusjes en andere familieleden of vrienden kennis gemaakt hebben met het nieuwe familielid. Ik leg ook graag zulke momenten vast als het wegen, aankleden, geven van de eerste voeding en het huid-op-huid contact. 

Mijn werkgebied voor geboortereportages

Mijn werkgebied voor geboortereportages is Pijnacker - Berkel en Rodenrijs - Bergschenhoek - Delft - Den Haag - Zoetermeer en alles wat binnen ongeveer 45 minuten rijden te bereiken is. 

202011_camera_vrijstaand_excl.wit.png
bottom of page