top of page

   Geboortereportage

202011_camera_vrijstaand_excl.wit.png

Zeg eens eerlijk: toen je voor het eerst hoorde over de geboortefotografie, wat was jouw eerste reactie :-)? Voor de vele mensen is het nog een onbekend terrein, en de eerste reactie is: wat moet je met een vreemd iemand erbij tijdens de geboorte, zo'n intiem en bijzonder moment?

 

Het is een hele natuurlijke reactie, maar toch kiezen tegenwoordig steeds meer mensen ervoor dat er een geboortefotograaf ze bijstaat tijdens de bevalling. De meest voorkomende reden is dan: “Omdat het zo bijzonder is!”. Daar ben ik helemaal mee eens! Een geboorte is ongetwijfeld het meest intieme en één van de meest intense gebeurtenissen in het leven. Daar wil je toch geen moment van missen?! Je kunt altijd je partner vragen om een paar foto’s te maken van hoe het kindje geboren wordt, maar de partner wil de geboorte vast en zeker “live” ervaren, en niet via de kleine zoeker van de camera…

 

Mochten jullie nog twijfels hebben over of jullie het wel of niet laten vastleggen, willen jullie daar meer informatie over, dan kunnen jullie altijd contact met mij opnemen. Ik kom graag voor een vrijblijvend gesprek bij jullie langs!

202011_camera_vrijstaand_excl.wit.png
bottom of page